Burk

Köpte en burk med teaklock på Myrornas idag. Nu står den på köksbordet och ska fungera som havssaltburk. Eller burk och burk, typ liten form med lock. Ask? Nä. Låda? Vad skulle ni kalla den/det?


Frukost


Solsöndag

 


Iris, sötast och dammigast som vanligt


Fint väder, tunna kläder


Vi jagade en loppis, som inte gick att finna


Vår

 


Porslin

Dessa tallrikar har jag lyckats buda hem på Tradera. Än så länge.



Rörstrand Marina
Bild lånad av säljaren.


Gefle Tulpan (åtminstone verkar de heta så enligt säljaren, få dock inte fram så mycket info om mönstret när jag söker via google.)
Bild lånad av säljaren.


Gefle Bollar
Bild lånad av säljaren.


Budar just nu på dessa, Gefle Neptun, och är beredd på att ge ganska mycket för dem. Älskar mönstret och formen, så håll tummarna!

Gårdagen


Frukost.


Greta har fotat lilla Tyko.





Tyko. Så himla fin!


Irrepirre.


Mexikansk afton.


Typ enda bilden som finns från kvällen. Sitter konstant med mobilen i handen, men glömmer alltid bort att fota.


Shit brixxxx


En helt vanlig torsdag

Halvmulet, åtta timmars jobb, middag, slösurfande, halvhjärtat fotbollstittande, pussar med katta. Och nu Christer-poddavsnitt, vilket betyder godnatt!


Perstorpskiva

Förhoppningsvis har vi ett nytt köksbord till helgen. Så himla fint bord, perfekt storlek för lilla köket, även med utdragsskivorna. Hittade bordet här http://nostalgiladan.se/.


Bild: nostalgiladan.se

Lättja och kärlek

Skulle egentligen ha gjort lite nytta idag, men har inte ens tagit mig ut för att slänga soporna. Så lätt hänt när man väl har en ledig dag. Har innan idag jobbat sex dagar i sträck, hela påsken, vilket känns i hela huvudet. Verkar vara ledig imorgon också, och då jävlar måste jag ta tag i vardagen. Tänkte handla idag, tvätta, hämta paket, baka bröd och städa. Men på arslet har jag suttit. Jag märker ju helt klart att jag tagit mig vatten över huvudet. Det är klart att inget blir gjort när man ställer sådana kvar på sig själv! Så imorgon blir jag stolt över mig själv ifall jag tar mig till Priso, och sedan hämtar ut paketet (Tradera-lampan har äntligen kommit efter påskhelgens alla röda dagar). Det räcker nog så.

Här, hörni, här har ni vår nya bäbis! Fortfarande namnlös. Vi kan inte komma överens om ett namn. Jag vill Ebbe, Martin vill Hilding. Två månader kvar och sedan har Iris en siames-myskompis. <3

 

Nu ska jag koka tomatsoppa. Fick ett gigantiskt påskägg av Martin i helgen, och även på jobbet har det varit fri tillgång till godis i alla smaker och former. Påsken är livsfarlig. Den här veckan ska gå i soppans och den fräscha matens namn. Adjö!

 

 


Födelsedagen

 


Det hade snöat under natten. Typiskt nog. Kall promenad till jobbet.


Efter jobbet garnerade jag min smörgåstårta.


Jennie snubblade in efter hon slutade jobba, med en flaska vin. Sedan spelade vi Monopol. Martin vann.


Efter födelsedagen var vi trötta, Iris och jag.


Pizza och påsk

Bakade små minipizzor från grunden ikväll. Snodde även med mig lite björkris på hemvägen från jobbet.


Utan formar


Tisdag

Denna lediga dag ska jag baka bullar, handla, besöka Myrornas och tvätta. Jag hoppas att min lampa kommer snart. Och att jag har fyndartur på Myrornas idag.


RSS 2.0