Mormor

Lilla älskade, sov gott.Fint

Gillar RetarDex-reklamerna. Tänk att bli kösst sådär, ni! Snygg verkar man bli av det, dessutom. Se bara vilka puddingar! Ska bannemäh testa RetarDex!


HLR

Gick HLR för barn-utbildning idag, så nu kan jag rädda livet på de små, ifall olyckan skulle vara framme (frågan är ju bara hur bra det fungerar i praktiken då olyckan verkligen ÄR framme, är inte säker på att jag skulle klara av att dra igång en Hjärt- och lungräddning, med mina nerver).

Löning imorgon, hörni! Har en lång jäkla lista på sådant jag gärna vill äga. Kläder och annat, men pengar måste sparas. Turligt nog är jag ett tidigt aprilbarn, så någonting ska jag nog kunna önna mäh me gött samvete, döh.

Ur d0tah

Efter att jag pratade med pappa igår, som tyckte att jag och min syster aldrig uppdaterar våra bloggar längre, känner jag väl att det kanske är dags att uppdatera päronen lite om vad jag sysslar med om dagarna. Bloggen är ju superbra till just det, när man inte pratar med sina föräldrar varje dag.

SÅ, mor och far - Idag har jag:
- Vaknat klockan fem för att gå på utbildning, som dessvärre blev inställd. Kunde inte somna om.
- Jobbat, tio till fem.
- Nästan blivit bortgift på jobbet (okej, överdrift, men det var fan nästan så alltså. Jäkla karlar, va?!).
- Promenerat hem, vilket drog ut på tiden då jag hade en stark motvind hela hemvägen, plus skoskavshelvetet jag fått av mina nya, skitsnygga skor. Har köpt plåster, som ej hjälper. Femtio spänn kostar sådana plåster. Fem plåster för femtio spänn. Rena rånet.
- Ätit inlagd sill, gräddfil och potatis till middag...
...och nu sitter jag på arslet i soffan, och Martin spelar CoD (nytt beroende. Skjuta fiender, skrika HELVETE och KNULLBALLE, skratta mordiskt. Återigen - jäkla karlar!).

Nåväl, det var allt för idag. Här har ni en bild på mina nya skor, om ni blev lite nyfikna

Sådant som är vackert 1


bilder hittade på weheartit

Earth


Den här videon gör mig jävligt rörd, ska jag säga er. Bilderna, filmklippen, The Temper Traps Sweet Disposision. Hela "konceptet", Earth Hour, gör mig så varm i hjärtat. Förstår ni vilken fin handling detta är, att släcka ner för att värna om det vi alla har tillsammans? Vår jord. Vår planet. Jag hoppas att alla släcker ner, stänger av, drar ut den 26 mars.

Fredag, bra dag.

Mitt hår är som ett ostyrigt, tovigt fluff idag. Min plattång är döende, den luktar brand. Men, glad är jag i alla fall, för jag har köpt nya tulpaner, vilka blommar hur fint som helst. Och det är dessutom fredag, vilket betyder chips och dip och choklad och ostbågar framför en bra jävla film ikväll. Att solen skiner efter två dagar med höstliknande väder är inte heller dåligt.


Semlor

Bakade igår. Måste säga att dessa är de finaste semlor jag någonsin bakat (okej, jag har bakat två gånger, inklusive denna gång). Förra årets semlor blev fruktansvärt misslyckade. Glömde bakpulver i smeten, mandelmassmeten blev för rinnig och grädden smälte och rann ner över bullen. Men i år lyckades jag betydligt bättre, trots en liten modifiering av receptet. Åt som fan, och firade att jag tillhör det kvinnliga könet.Nytt

Förresten har vi köpt nya möbler. TV-bänk, soffbord. Jävligt fina. Och funktionella (som att det skulle vara det viktigaste, men funktionella är dem). I TV-bänken kan man dölja allt som är fult. Digitalboxen, X-boxet, arkadstickan, kontrollerna, sladdarna. Soffbordet är högt och middag-framför-TV-vänligt. Nu saknas ett nytt matbord. Jag vill ha ett loppisbord, lite slitet, gärna rund modell. Och en persisk matta. En sådan skulle göra sig jävligt bra till allt det nya.


IRL är möblernas träslag exakt likadana. Och mycket, mycket snyggare.

Black Swan

Söndagar är perfekta biodagar. Därför gick vi på bio igår. Black Swan, helt fantastisk! Och Natalie Portman är ju så vacker att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Älskar hennes ögonbrynsform. Den får henne att se ut som en alv, sagolik. Martin ligger i lä nu, ska ni veta!The Mall & Misery


Broken Bells - The Mall & Misery

Tulips

Nåväl, nu tror jag att det äntligen är slut med mitt eviga snöklagande. Mars är äntligen här! Jävligt skönt. Våren nalkas. Den bästa årstiden. Köpte tulpaner idag. Får se hur länge de vill vara i livet. Mirakulöst nog lever alla blommor och växter som finns här hemma, trots en inhumant liten dos kärlek från min sida.


bild: weheartit

RSS 2.0