Dyra köp

Igår köpte jag först en Jättedyr ansiktsolja, och fortsatte sedan med att köpa en jättedyr Way out West-biljett. Sved lite, men min hy kommer att bli fin och min augusti kommer att bli kul.


Denna tisdag

Iris och Iris och morotsbea.


Risotto

Risotto och matlagningsöl med Jennie.


Svävar på iCloud

Äntligen! Det blev en 4S, 32Gb. Fick en bra deal, så... Jag är så kär i min nya lekkamrat.


Sömnproblem...och uppenbarligen andra problem.

Vaknade kring halv sex imorse, och har i princip varit uppe sedan dess. Har lite sömnproblem för tillfället. Svårigheter med att somna på kvällarna och svårigheter med att sova ut på mornarna. Vaknar dessutom flera gånger per natt. Antingen beror det på inre stress (hur botar man en sådan sak, om man inte ens vet vad det är man stressar över?) eller min besatthet av iPhones... Finns det någon koppling mellan dessa två? Kan det vara så att jag är stressad över mitt framtida iPhone-inköp? I sådana fall är det ju bara sjukt! Det är ju bara en telefon, inte en dyr bil eller ett hus eller ett avgörande val i livet, som att till exempel skaffa ungar?! Bara en telefon... Men samtidigt a big deal för mig. Känns ju faktiskt lite fantastiskt att jag har råd att köpa en så dyr liten pryl kontant, utan att gå back. Min present till mig själv för att jag varit så jävla duktig på att hålla koll på min ekonomi, för att jag gått från en super-Slösa till en grym Spara!
Ägnar mina lediga dagar åt att kolla på unboxing-videos på youtube, googlar bästa apparna, letar efter det perfekta skyddet till min blivande bästis (för en repa på skärmen skulle innebära många tårar),  söker på "I love my iPhone 4s" på youtube bara för att se lyckan hos den nyblivne ägaren, och har gjort en mapp på laptopen där jag samlar all information jag kan komma över om iPhones.


Okej, jag inser nu vad mitt sömnproblem beror på... Gudars.(bild:weheartit)

Headachesöndag

Har gått runt med en irriterande huvudvärk hela dagen. Inte en enda liten värktablett finns att hitta här hemma. Och kaffe, som alltid annars brukar hjälpa, har inte hjälpt. Sömn rättar förhoppningsvis till problemet. Vill inte spendera ännu en ledig dag med att ligga i soffan och tycka synd om mig själv och den dunkande högra delen av min panna.
Men som sagt, ledig imorgon, GOTT FOLK. Vill någon hitta på någonting? Tänkte kanske Myrornas? Tänkte kanske fönstershopping? Tänkte kanske sällskap? Tänkte kanske friskluft? Let me know!


Keyboard cat


Pysseltisdag


Köpte tre fina ramar på Myrornas i Norrköping igår (och ja, Johanna, du har så jävla rätt i att det Myrornas är bättre än Linköpings sketna lilla hål). Har därför pysslat med ramkonst idag. Fler ska det bli, men hittills är jag nöjd. Blev så jäkla mysigt!

Norrköpingsmåndag

Har tillbringat denna mådag i Norrköping hos min fina vän Jennie. Det har secondhandfyndats, mathandlats och lagats mat, pratats och bara mysit på. Man behöver lyxa till, eller i alla fall bara göra någonting åt, dessa grå måndagar ibland.


Östgötapendeln mot Norrköping.


Jennie har världens mysigaste lägenhet.


Jennie-Pennie, morotsbea och ett gott vitt vin.

iiiiiiiPhooooneee

Det enda jag pratar om just nu är iPhones. Det enda jag vill prata om just nu är iPhones! Tittar runt på tillbehör, googlar appar, tittar på youtubeklipp och tänker att ojojoj, sann lycka är en iPhone 4S i sin hand. Jag har dessutom börjat att fråga ut mina vänner om vad de har för slags abonnemang på sina telefoner, och hur de tycker att det fungerar, osv. osv. osv. Skitjobbig är jag.


Det här skalet/silikonskyddet har jag köpt till min blivande iPhone. Var supernöjd tills jag fick syn på detta:

En pingvin! Så mycket tuffare än en Nemo! Hur kunde jag beställa en fisk utan att kolla efter en pingvin?!!? Måste lugna ner mig lite nu, allting går så fort, blir så uppspelt när det gäller detta. Snart sitter jag här med en iPhone 2g istället för en 4S, för att jag råkat beställa fel eller någonting. Och jag menar, det FÅR ju inte bara HÄNDA!

Aaandas.

En milstolpe

Sjöng på en bröllopsfest igår. Inför närmare 40 pers. Ville avlida lite, ungefär hela gårdagen. Idag känns det dock rätt bra, att jag faktiskt vågade. Lilla jag, sköra psyket, liksom.
Bra början - nyttig början

Nå. Det nya, nyttiga året började med pizza, chips och choklad. Fortsatte med chips- och chokladrester. Fortsätter nu ännu en dag med mat från Donken. Hej, hjärt- och kärlsjukdomar, vi kanske ses i år!


Dammig bästis, med ett öga öppet.

Nyår

Går mot Tornby och arbetet om tio minuter. Innan dess hinner jag berätta lite om nyårsafton. Förrätt - bruschetta. Varmrätt - rödbetsrisotto med fetaostgratinerad lax. Efterrätt - chokladtårta med fudgeöverdrag. Aktivitet - Rappakaljaspelande och champagne vid tolvslaget. Mycket trevlig kväll! Tog en bild under kvällens gång.


Joel och Martin. Och matförberedelser.

En vecka i norr


Den långa tågresan. Ett helt dygns resande. SJ, tack.

Åkte bil med övningskörar-Ture och min kära fader.

Hemma hos pappa sitter cool-Ture, lilla Milo och lilla Teo.

Teo. Den minst oseriösa bilden på teaterapan.

Lill-Didric har nu nått mina 172 cm och är nu inte längre liten.

Mammas nya räv.

Mamma och hennes nya älskling - den röda laptopen.

Klädde en magnifik gran.

Moffsar, bästa gubben!

Ture, moster, morfar och Saga efter julmiddagen.

Freja (som på något underligt sätt aldrig fastnar på bild), Lennart, Greta, Rampe.

Mamma och - HÖR OCH HÄPNA - jag fångade Freja på bild! BEDRIFT, sanna mina ord!

Jag stör katterna.

Gretsson, Märtsson.

Anonymus näsus...


...och väl hemma i Linköping är allting grönt.

RSS 2.0