Alltså!

Seriöst, vilken jävla power! Man kan liksom inte tycka illa om henne.

Norr


Ännu en bild från norr. Ett litet gäng.

De små


Världens sötaste småbröder.

Night Winds


Geographer - Night Winds

Wings wouldn't help you


Bon Iver & St. Vincent - Roslyn

T A C K !

Hade en liten tjejkväll i fredags, för att fira min födelsedag. Fick fina presenter av tjejerna (herregud, tänkte jag. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa?).
Två av presenterna:


Lilla läderpungen (sexigt ordval) är redan en favorit. Snygg megapanna jag har, förresten!

Absolut-bäbisar, som dock ej kom till användning under kvällen.

-


Thom Yorke - Hearing Damage

Grattis, Märtat!

Grattis till mig! Grattis så mycket! Hoppas att jag får en bra dag! :D


Jag, idag.

Söndagspladder

Tack för alla de roliga historierna igår, hörni! Igår tillbringade jag kvällen hemma i soffan, med en påse godis. Hade ingen större lust att hitta på någonting, så jag stannade hemma. Jag kan inte tillåta mig att göra någonting roligt just nu, och det är ju fel. Men ge mig en vecka så är jag på topp igen! På fredag ska jag ha en liten sammankomst för tjejerna, här hemma, för att fira min födelsedag (till de inblandade: tänkte göra en sjukt god dessert, så säg till om ni är allergiska mot nötter, grädde, ägg eller choklad, innan jag lyckas förgifta någon).

Strax bär det av för söndagsjobb (halleluja, 100% OB) på IKEA. Vaknade redan innan klockan sju imorse, vilket är skönt. Det betyder att jag kommer att vara rejält trött ikväll. Väldigt passande, då jag ska tillbringa morgondagen på jobbet från sju på morgonen till åtta på kvällen. Hinner få mina åtta timmar.
Nu ska jag slänga soporna. Skalade räkor i fredags - idag (sådär två dagar senare, uh) luktar hela lägenheten fisk. Mmmmh...


Fredagsmiddagen. Här finns receptet. Jag lade till ett paket halloumi, och en chilifrukt. Och kryddade med väldigt mycket svartpeppar!
Vilka gigantiska portioner förresten! Vi äter som hästar, jag och Martini. Ändå blev det fyra matlådor över!

Livet, livet, livet

Idag ska jag jobba. Har varit ledig i princip hela veckan. Det känns sådär, att jobba. Vill helst ligga hemma och gråta ögonen ur mig och sucka åt livet, men herregud, så kan man ju inte ha det! Har i alla fall en jäkligt god matlåda idag, alltid någonting att glädjas åt. Och ikväll ska det drickas vin hos Johanna, även det någonting att glädjas åt.


Jag idag. Gud, vilken jäkla surmin!
Berätta ett skämt, och få mig att skratta!

RSS 2.0