Nokia N8

Yes, äntligen har jag min nya telefon i handen! Den är helt underbar och kommer att bli min bästa vän. Min lilla bebis, min lilla ögonsten.


WTF?!

Kul. Jag har antingen lyckats tvätta en toalettpappersrulle tillsammans med tvätten, eller så har det hänt något konstigt med avloppssystemet sedan vi hade stopp (stock?) i toaletten. Jag hoppas som fan att det går att tvätta bort allt pappersludd från kläderna, för ALLA mina underkläder finns i den tvätthögen (går runt i Martins kallingar).

Update: Okej, mitt humör är inte på topp. Nu är det stopp i avloppet och alltså vatten runt hela badrumsgolvet. Dessutom är min nya mobil på villovägar med posten, så jag kommer inte att ha den i min hand förrän tidigast imorgon. VEM är det som vill testa mitt tålamod?

Bakis och grattis

Okej. Jag är monsterbakis. Det är inte roligt. Nu är det nog, för ett bra tag framöver.


Grattis på morsdag, mamma! Jag ringer dig senare, jag måste ligga och dö ett tag nu. Min huvudvärk är ej en vän.


Fina mamma äter korv med bröd. Och rostad lök.

punktpunktpunkt

Har haft en riktig skitdag idag. Vaknade helt enkelt på fel sida. Hatar dessa dagar. Ingenting känns kul, allting saknar mening och ingenting fungerar som det ska.


Ya-ya-Yuck


Yuck - Automatic

Yuck - Georgia

Yuck - The Base of A Dream Is Empty

Deg

Jobb ikväll, imorgon och på torsdag. Skönt med sysselsättning. Håller på att bli galen av att bara sitta hemma, och arslet blir bara degigare och degigare.


No one is ever gonna love you more than I do


Band of Horses - No One's Gonna Love You

KBT för mig

Jag är världens klantigaste. Skulle boka biobiljetter till imorgon och lyckades självklart med boka dem till ikväll. 280 spänn åt helvete. Har värsta telefonskräcken någonsin, så jag vågar inte ens ringa för att återköpa dem. Och Martin vägrar hjälpa mig. Seriöst, jag förlorar hellre 280 spänn på ingenting än att ringa och kanske få det fixat. Gud, hur mycket terapi behöver jag egentligen? Borde kanske även spärras in på psyket. KBT-terapi låter rimligt iaf. He. He. Fuck. Off.

Kaffe


Dagens första kopp med kaffe dricks i många olika mönster- och färgkombinationer. Inte så snyggt, men gott är det, kaffet. Huvudvärken är på väg bort och jag känner mig lite gladare än tidigare. Hade ingen aning om att jag gått och blivit kaffeberoende, men tydligen är det så.

Kolla in mina ryssbryn, förresten. Martin tycker att jag ser lustig ut. Jag tycker nog detsamma.

Game of Thrones


Se denna jäkla serie! Alla måste!

299


Äntligen är jag med jeansjacka! H&M 299:-

H to the & to the M


Använder mina födelsedagspengar (som jag fortfarande inte använt ännu, konstigt och fruktansvärt olikt mig) till att fixa ihop en sommargarderob, då jag inte äger några sommarkläder överhuvudtaget. Varje sommar går jag runt och svettas i jeans och långärmat och känner mig som den luffigaste luffaren i hela vida världen. NU ska här emellertid ske en förändring! Beställde kläderna ovan imorse, och hoppas på en jävligt snabb leverans, men med min tur får jag nog vänta till i slutet av sommaren innan jag har dessa i min ägo. Håller dock mina tummar väldigt hårt. Nu saknas ett par jeansshorts, en jeansjacka, kjolar och några extra fräknar. Sedan ska nog jag också få känna mig sommarfräsch.

Fyrahundrafemtio spänn gick detta kalas på, förresten. Typ inga pengar alls!

Fräknar


Like paper cuts they hurt


Mew - Like Paper Cuts

Sov, Märta. Sov!

Vaknade halv fem, då klockan ringde för Martin som skulle iväg med ett tidigt tåg till Stockholm - nu kan jag verkligen inte somna om! Ytterst irriterande.


The Sandman

Uppdatering

Hej, familjen, som bara sitter och väntar på att bloggen ska uppdateras! Här kommer en, förhoppningsvis, efterlängtad uppdatering.

Valborg kom och vi valde att fira våren med att grilla. Grillspett, potatissallad, potatiskroketter, vanlig sallad, västerbottensostpaj, smores (typ Amerikanska flott-kex med nutella och marshmallows - jävligt gött) och självklart shots och bubbelvin. Dock råkade mina fingrar ut för en rejäl knivattack då jag hackade persiljan till v-pajen, med en jättevass Fiskarskniv. Rakt genom naglarna, två fingrar drabbade, brutalt mördade. Blödde rejält, så jag fick lämna matlagningen helt åt de andra tjejerna (karlarna var såklart kvällens grillmästare). Kvällen avslutades med kravall. Kravall är överskattat och jävligt skabbigt. Det lärde jag mig under kvällen. Och självklart att svinvassa knivar ska hanteras mycket varsamt, jag är tydligen ingen Jamie Oliver.

Dagen efter fick jag och Emma mersmak på v-paj, så vi bakade ytterligare en och tittade på film tillsammans med våra karlar. V-paj är världens bästa bakismat!

I veckan har jag varit väldigt ledig. Tillbringat mina dagar i soffan framför I Mumindalen, vandrat runt lite på stan, storhandlat på Ica Maxi, lagat middagar åt min arbetande karl och druckit flera liter kaffe. Just nu sparas timmar in på jobbet, vilket betyder att jag inte behövs lika mycket som förr. Men det är bara temporärt. Martin tycker att jag ska njuta av att vara ledig, för det finns ändå ingenting jag kan göra åt saken. Håller med, men det är svårt att känna sig tillfreds med att bara sitta hemma. Man blir rastlös. Men som sagt, jag kan inte göra så mycket åt situationen, så jag får helt enkelt ta tillvara på min "ledighet" på ett bra sätt. Typ skriva böcker och pjäser, odla kryddor i små kukor*,  eller bygga ett flygplan.

Så, där har ni en liten uppdatering, min kära familj! Saknar er alla, kom hit och hälsa på oss snart!


*jag menar självklart kRukor

I måndags...

...fick jag en jacka av Martin. Han är fin han, den där Martin.

...klippte jag mitt hår, helt själv.


RSS 2.0