Vaknar...

...upp tätt intill det här lilla gostrollet. Hon har blivit så gosig sedan hon opererades. Skyllde på medicinerna i början. Nu är hon dock medicinfri, men fortfarande lika kärvänlig. Det är mysigt. Fast gladast är jag såklart över att hon lever överhuvudtaget, gosig eller inte. Det var riktigt nära att det slutade illa.


Feber och hosta och ledvärk...

...men Iris mår bra och idag ser hon ut som en bebis. <3


Invigning


Gammal kärlek

Har återupptäckt en gammal jacka. Är liksom nykär i den.


Nike


Har beställt löparskor. Måste passa på nu när jag kommit igång med träningen. Sprungit tre dagar i rad nu. Håller tummarna för mig själv att jag inte släpper detta och slappar ihop igen. Nu jäklar alltså!

Balsammetoden

Balsammetoden fungerar så jävla bra på mitt hår. Jag gillar mitt hår nu, det ni!Bäbis

Troligtvis vår nya lilla bäbbä (mamma, dags att måla om dörrkarmarna, kanske?). <3

 


Struttade...

...runt på stan för mig själv. Hittade gardiner. Och en likadan lampskärm som Greta redan har. Och en fin vas.


08.05

Lördagmorgon och jag har varit ute och sprungit en timme. Say what?! En annan konstig grej jag har att berätta är att jag slutat snusa. Say whatwhat?! Fick något ryck i måndags, och bestämde mig för att det fan fick vara nog. Jag har snusat lika många år som lillebror Teo är gammal! Och han börjat fasen att bli gammal på riktigt!
Känns gött att sluta, fuskar lite med någon fejksnus om dagen, men bättre några sådana än vanlig snus.


Melodi

Brukar ytterst sällan följa Melodifestivalen, vilket jag inte heller gjort i år. Dock kunde inte finalen missas, då både Jennie och Lisa kom över för pizza, chips och häng igår. Jennie hade även med sig godaste tårtan någonsin. Så vi åt, och vi såg finalen. Loreen alltså, fasen vilken jäkla pangbrud! Och moderndanskoreografin! Så jäkla snyggt. Vi röstade två gånger var på denna brutta, och vann gjorde hon! He va en bra kvel igårkvel!


Gräsänka

Hela helgen tillbringar jag ensam. Jobb kommer rätt lägligt, då jag annars skulle dö av rastlöshet. Ikväll slår jag på stort. Äter till gryningen. Och imorgon kommer Jennie hit för pizza och världens bästa häng - jag. Nästa vecka är det jag som köper träningsskor och börjar jogga. Känns som att alla mina vener och ådror är fulla med flott.


Trippelitripp

Idag blev det en snabbtripp till IKEA, samt Ica Maxi. På Maxi säljer de just nu tulpaner för 29 spänn "buketten". Värt! Har två tulpanbuketter hemma nu. Känns vårigt
Här är bilder på, inte tulpaner, men en liten knoffsipoff och gårdagens vårväder. Vädret idag - snö...

 


Irran


Alla borde...

...ladda ner Monkis app.


När man vaknar...

...med denna vid sin sida, kan dagen inte bli annat än bra!


Veckan hittills


Förra helgen, Stockholm

Få bilder, men kul hade vi. Träffade Moa, åt jävligt god indisk mat, M83 på Berns, köpte ett litet armbandsur, åkte hem.


No lightFlorence + The Machine - No Light, No Light

RSS 2.0