Wörld of Norrländska

Nå, nu ä he dags för lite Wörld of Warkraft för mig å killn. Håpas ni får en fin kvell. Täjk kär och athör things.

Så här skulle det se ut om man skrev på Norrländska.

Äh. Jag ba svamlar. Herrejesusihimmelen.Tre låttips från min dörling:


Animal Collective - Bluish


Atlas Sound - Recent Bedroom


The Tallest Man on Earth - Love is All

Måndagstrött

Jag har faktiskt inte lyckats ta mig iväg till affären idag. Fastnade i plugg, vilket i och för sig är bra, men nu känner jag mig så seg att jag inte orkar gå och handla. Men jag måste, tog just min sista snus. Får jag inte en snus igen på en timme är kvällen och det goda humöret körd/kört. Rakt ner i botten. Och det vill vi ju inte vara med om.

På senaste tiden har mina snusar börjat att rinna, trots att jag snusar white portion. Det är så jävla äckligt när snus rinner. Helst sådär på kvällen när man är lite trött och tar en snus mest bara för att slappna av, trots att man drabbas av lite kvällsillamående, då jävlar rinner det. Niagarafallen under läppen, med brun och kletig och salt snussaft. Huuu.

Nu tänkte jag iallfall gå och handla lite förnödenheter till hemmet. Toalettpappret är slut, samt mjölken. Jag ska nog köpa lite glass också, så att jag kan göra lite milkshake. Tänkte slappa lite nu på kvällen med milkshake och Riket. Om jag vågar. Vågar titta på Riket alltså. Jävligt kuslig serie. Milkshake vågar jag alltid göra. Eller, nej. Inte alltid. Ibland får jag mörka lite. Min karl tycker att vi äter för mycket sötsaker. Det är enligt mig bullshit. Vi köper oftast godis och sådant endast en gång i veckan. Ofta fredag. Att det finns kvar ostbågar och godis på lördagen spelar väl ingen större roll, man får faktiskt lov att äta upp ifall det finns kvar. Det var ju hur som helst sådant man ändå tänkte äta under fredagen. Han är lite besatt när det kommer till mat, minsann. Kalorier och sådant. Jag själv har fått en ganska sund relation till mat under det senaste året. Man ska inte tänka för mycket på vad man äter, och man ska äta sådant man mår bra av att äta. Det måste man få göra. Sedan mår man ju inte bra av att äta godis varenda dag, i tid och otid. Säger kroppen stopp måste man lyssna. Blablabla.

Nu vet jag inte alls vad det här blev för inlägg, så jag kan avsluta med några visdomsord - Ät vad faaan du vill, så länge du mår bra.


Fa-an, vad vis jag är. (...)

POFF

Såja, tillbaka med bättre humör. Ny vecka, nytt humör. Så, då ska vi se, vad var det egentligen jag hade tänkt att skriva om? Fan också, jag har glömt! Jag blev distraherad när jag skulle logga in, och nu är alla ord bara *POFF* borta. Kukensfan. Typiskt.

I can't get it right

Jävlaskitihelvetet.

Här få ni min arg/hopplöst/tråkigt/ledsen-låt. Jag lyssnade mycket på den förra sommaren. Då allting kändes hopplöst och svart. Den här låten hjälpte mig igenom en massa skit, och gjorde att allting kändes litelitelite bättre. Den är helt perfekt att gå i takt till. Det är en helt perfekt låt att leka att man är med i en musikvideo till. Det gjorde jag ofta i somras.


Muse - Map of the Problematique

Ont i magen

The Human Centipede... Fyyyyfan. Jag har ont i magen.

Åska

Sjuk åska ovanför oss. Lite skrämmande. Men mest bara underbart.


Bio

Igår var jag på bio med några härliga damer. Vi såg SATC 2. Det var som väntat ingen höjdarfilm. Två och en halv timme lång film, helt utan handling. Det var som ett jättelångt SATC-avsnitt bara. Men den var underhållande. Många sexskämt. Sådant är alltid kul. Däremot blev det ibland bli lite väl smaklöst. Jag ångrar däremot inte att jag följde med och tittade. Det var skönt att få komma ifrån lägenheten ett tag.

En enda kille fanns i salongen under filmen igår. Herregud, jag tyckte synd om honom. Han var förmodligen med 99,9% säkerhet dittvingad av flickvännen. Tänk att sitta där, bland hundra andra tjejer som gapskrattar och "åh":ar och snyftar åt minsta lilla sak som sker på skrämen framför. Östrogen, överallt. Jag skulle bespara min pojkvän det eländet och hellre gå på bio ensam. För tillochmed jag kan tycka att sådant är jobbigt. Jag är ingen girly-girl. Så jag hoppas för killens skull att han fick ett jävligt bra pris, för att han följde med, av flickvännen efter filmen!Charlotte och ledsen Rose. Charlotte är min favorit.
Hon verkar snällast av alla.
Dessutom är hon skitbra
på att baka cupcakes.


Min syster

Min syster är så fin, söt och alldeles, alldeles underbar. Hon är så duktig på allting och hon är klok. Hon är envis och målinriktad. Ibland fastnar hon i sina egna dagdrömmar och man får säga hennes namn hundra gånger för att hon ska vakna upp, men även då är hon fortfarande lite borta. Det tycker jag är fint. Så fint. Trots att vi bor långt ifrån varandra håller vi kontakten och kommer bara närmare och närmare varandra. När vi var små slogs vi och hatade varandra ganska ofta. Men vi har växt och världens finaste vänskap har bildats ur dammet av de forna intriger och slagsmål med knytnävar och naglar. Hon är min lilla plutt, och snart tar hon studenten. Det stora klivet in i vuxenvärlden. Hon har ingenting att oroa sig för. Hon har hela världen i sin hand.Ingen sol så långt ögat når

Ingen sol så långt ögat når. Så jävla tråkigt. Är det maj, eller är det oktober? Vi fick typ tre fina dagar i rad, men nu är vädret sitt vanliga jag igen. Why, God? Whyyyy?! Jag hade hoppats på ännu en balkongdag, några extra fräknar på axlarna och näsan. En John Ajvide i handen, en skål glass i knät. Ja, glass. Vi har köpt glass. För soliga dagar (egentligen för milkshake vid obotligt sötsug, men det hör inte hit). Jag vill ha sol! SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL, hur länge vill ni att jag ska fortsätta? Ge mig bara en solig dag för gudsskull!


Christian Kjellvander - Drunken Hands

Kottar

Jag väntar. På WoW. Jag har betalat pengar för att kunna spela. Pengar. Riktiga jäkla pengar! Jag känner lite ångest över detta. Ingen ångest över ekonomin, utan ångesten över att ha blivit smått besatt av någonting visuellt, någonting man inte kan "ta på". Någonting man inte kan stoppa i fickan, eller dra över huvudet och ta med sig när man känner för det. Frågan som klingar i huvudet just nu är "Vad gjorde man innan man började missbruka datorn och dess snillrika program?". Jag tycker att det är trist, och framförallt skrämmande, att samhället blivit så överdigitaliserat. Vi förvandlas långsamt men säkert till robotar, programmerade av dagens och morgondagens teknologi. Jag tycker att det är en otroligt skrämmande tanke.


Men, fortfarande - vad gjorde man innan det flitiga datoranvändandet tog överhanden? Själv var jag ca tio-tolv år gammal innan min datortid började på riktigt, och befann mig ofta utomhus, lekte med mina vänner. Spelade King på gatan, kanske spelade Burk i en lummig trädgård, byggde snögrottor och spionerade på grannarna. Ligga i diket, i tron att man inte syntes från andra sidan gatan, och spionera på grannens hund som ligger i solen och sover och grannen själv som klipper gräset. Smiter snabbt över och stjäl några jordgubbar från landet på grannens gård. Vrålar "SUCCESS" och springer därifrån, helt i extas. Hade man gjort samma sak idag hade man möjligtvis fått grannens hund bussad på sig, eller kanske en polisanmälning om olaga intrång. Stöld. Eller någotning. Hela jäkla frågan är egentligen ganska korkad. Det är klart att man inte skulle kunna sysselsätta sig med liknande saker man sysslade med förr, idag. Vad gjorde man förr i tiden, innan allting? Splade ett parti kottar? Gnäggade i takt med hästarna på gården?


Ibland stör jag mig på utvecklingen, ibland älskar jag den. Hursomhelst tycker jag ändå att det börjar gå lite för långt. Vi kommer att förgöra oss själva någon dag. Vi kommer sluta tänka överhuvudtaget, låta maskinerna göra det jobbet åt oss. Teknologin kommer någongång att svika oss, och vem vänder man sig då till? Och vad är ska vi alla sysselsätta oss med när den dagen kommer? Har svårt att tro att alla kottarna kommer att räcka till...
P.S Nu är WoW färdiginstallerat. Hörs igen om femtio år!

Löningsdag...

...men fortfarande känner jag mig fattig. Det verkar bli en tråkig sommar för min del. Eller, tråkig och tråkig - fattig i alla fall. Har dock inte gett upp tanken på att fixa ett jobb ännu. Det får bära eller brista. Sedan kan jag inte göra så mycket mer. Sålänge jag försöker kommer jag faktiskt att känna mig relativt stolt över mig själv, trots uteblivet pengaflöde.

På tal om annat!
Jag har ont i min vänstra pekfingernagel. Fast jag tror inte att det är nageln som är problemet, det är nog mer huden under nageln. När jag rakade benen, i all hast (som jag alltid gör, stressar mig igenom rakningen och det resulterar alltid i djupa (nåja) skärsår över hela benen eller naglar som kommer ivägen), råkade jag dra rakyveln över nageln och det bildades ett jack rakt igenom. Mitt ovanpå. Otroligt mysig känsla... Har alltså ett sår under nageln, på den där mjuka, geléaktiga huden. Så jävla äckligt. Ryser av obehag när jag böjer nageln så att man kan se vad som finns därunder. Någonting säger mig att jag faktiskt borde sluta böja nageln i den riktningen...Acid House Kings - That's Because You Drive Me

Passing afternoon

Dagens posare. Jag har tråkigt. Det regnar utomhus.
Iron & Wine - Passing Afternoon

SW


Med en av mina favoriter önskar jag Er en god natts sömn.

Blonde Redhead - SW

Piss

Jag blir aldrig frisk. Känns som att förkylningen blir värre för var dag som går. Piss.

Lovely lördag

Härliga lördag! Vaknade vid sex imorse, av att min sötnos pussade på mig. Han var påväg till jobbet. Efter att han hade gått kunde jag inte somna om, så jag tog med mig täcket till soffan och tittade på barnprogram på TV:n. Sedan somnade jag om. Vaknade upp till Gilmore Girls, drog på mig kläder och gick den korta biten för att mata katten. Hon var lite blyg i början, men kom sedan fram och nosade på mig och lade sig sedan på golvet och sträckte ut sig så att jag kunde klia henne på magen. När jag skulle gå satt hon och tittade på mig, typ "Gå inte, jag vill inte vara ensam". Fick sådan ångest för att jag lämnade henne. Men hon verkade faktiskt ha det bra iallafall. Tur att hon har en sval garderob att sova i, för lägenheten var verkligen kvävande varm, nu när det inte är någon där som kan öppna ett fönster. Så, Johanna, om du läser det här - din katt mår prima!

Har suttit på balkongen och solat och läst Stephen King i nästan två timmar. På riktigt har jag fått bikiniränder. Brukar aldrig hända. Men jag antar att det är en annan sol här än i norr?

Snart kommer min plutt hem och då ska vi tvätta, sedan ska jag baka bröd till tomatsoppan vi ska äta ikväll. Just nu är så fattiga, så det är bara att skrapa ihop det man kan för att få till en måltid, hehe. Soppa är alltid bra, MEN tomatsoppa är bäst.

Flygande katter

Fyihelafan, vilken lång dag det har varit. Vaknade redan vid åtta imorse, så himla bra jobbat. Kan nog ändå bero på att jag gick och lade mig vid tio igårkväll. Men samtidigt, BRA JOBBAT! Idag har jag hunnit med att sola (ja, solen kom fram idag igen). Sedan har jag gått runt och snorat ner hela vår lägenhet, så vi måste städa imorgon. Just nu känner jag mig megasjuk, så jag tänker sova. Klockan elva en fredagkväll, håhåjaja.
Imorgon ska jag till min karls kusin och mata deras lilla Maine Coon (favoritkattrasen, kan hända att den råkar slinka ner i fickan när jag går därifrån och jag kommer stenhårt förneka att jag kan ha någonting med dess försvinnande att göra). Jag vill ha en katt! En stor, hårig, mysig, kärleksfull vän med tassar stora som tallrikar. Åååh.

Nu ska jag gå och drömma om katter. Flygande katter.

Jag tycker om...

...djur som flyger, som egentligen inte kan flyga. Dem är så bedårande.
Sommarsolen

Det är sol ute idag! Sol, sol, sol! Inte fullt klarblå himmel, men solen är så stark att den lyser igen det tunna lagret med moln. Sprang innan runt och leatde förgäves efter svala plagg, men jag hittade ingenting. I N G E N T I N G. Jag äger inte ett enda par shorts. Det är iochförsig inte särskilt konstigt, med tanke på att jag går runt i långa, heltäckande byxor hela sommaren (jag hatar min ben, så enkelt är det faktiskt). Hittade dock ett par skitfula jeans som jag klippte av. Inte särskilt skickligt klippt, men nu har jag ju ett par fulshorts ifall det någongång är nöd - som nu. Det är så jävla varmt! Så jag sitter på balkongen och försöker pressa fram fräknarna (blir ändå aldrig brun, så jag får försöka pressa fram den enda sommarförändringen jag får). Trist att vara sjuk bara. Flåsar som en stackars hund som fått ligga i värmen förlänge. Men nog är det ju härligt, sommaren är äntligen här på riktigt!UPDATE: Jahaja, det blev mulet. Ska fan aldrig mer berätta om det fina vädret. Det är någon däruppe (alternativt därnere) som straffar mig. Precis så känns det.

När jag är sjuk...

...(som jag faktiskt är nu, jag kom inte undan) vill jag vara hemma hos mamma. För då vet jag att jag blir ompysslad. Bara ligga ned och få lagad mat, en kopp té, vad som helst. Nu låter jag som värsta snorungen som får allting serverat, men är det inte så att man alltid vill ha mamma i närheten, för att få känna sig lite ompysslad? Jag menar, det är ju så det alltid varit (för mig iallafall) och det är svårt att inse att det inte kommer att vara så föralltid. Jag bor inte hemma längre. Jag bor 120 mil från min familj. Och det är tungt att veta att man inte bara kan åka hem. Det krävs planering, ekonomin räcker inte alltid till.

Ibland känns det bara så...outhärdligt.


Idag har jag verkligen ingenting djupt att komma med. Jag är bara en ynklig liten själ på villoväger. 120 mil ifrån sin familj.

Skitskitskit

Vad hopplöst allting känns inför sommaren. Jag har inget jobb, ingen inkomst. Har suttit i flera timmar nu och sökt lediga jobb, överallt. Det finns ingenting. Och finns det plötsligt någonting som låter intressant kräver detta körkort. Vilket jag inte har. Nu, mer än någonsin, önskar jag att jag fixat det där jävla kortet. Då hade jag kanske haft ett arbete att gå till. Som det ser ut nu kommer jag att ligga hemma i sommar. Ensam, då min karl såklart redan fixat ett jobb för längesedan. Fan också, nu ångrar jag så bittert att jag inte gav jobbsökandet 100% uppmärksamhet då jag väl hade chansen. Men det är ju så jävla enkelt att vara efterklok.

Nåja, jag får väl se det här som en slags erfarenhet i sig... Nu vet jag ju att jag måste arbeta hårdare för att få det jag vill ha. Skit.

Jag är frisk jag är frisk jag är...sjuk

Jag börjar bli sjuk. Väntar bara på febern. Har redan frossan och halsontet, segheten. Så jävla typiskt. Vad blir det, femhundrafemtioelfte gången i år? Lyckas fan alltid bli sjuk. Och alltid när det börjar att bli sommar, då jävlar sätter det igång. Bara det inte blir någon halsflussliknande grej, då kommer jag faktiskt fundera på att kanske ta livet av mig. Halsfluss är fan det värsta jag varit med om (inte för att jag varit med om så väldigt mycket annat, but still).


Så - käre gode gud i den blå himmelen jag vill inte ha halsfluss för då blir det så tråkigt och jag måste ligga ner i sängen och bara dricka té med honung och det är ju inte så roligt eller hur gud i himmelen och jag kanske inte orkar gå upp ur sängen och då kissar jag kanske på mig i sängen gud i himmelen och vem ska då torka kiss om jag ligger och dör?

.....


Nej, men okej. Allvarligt. Jag vill vara frisk. Tack.

Tisdag

Nu har vi bokat flyg- och tågbiljetter inför sommarens första resa. Destination Norrland. Syster går på bal och tar studenten i början av juni och storasyster vill självklart få vara med och fira den lilla. Sedan att min plutt följer med är bara världens bästa bonus! Så resa ett - check. Nu hoppas vi bara på en fin och välkommnande Norrlandssommar då vi anländer. Och jag hoppas att mammas nya kattunge, och morfars nya hundvalp, inte hinner växa så mycket. Vi ju hinna se två små bäbisar, det var så längesedan sist.


Pluggdags. Nu!

Nighty night, Night Elf

Ah, fyfan! Nu har vi spelat WoW i ca två timmar. Jag och min karl. Vi spelar tillsammans, klarar av quests tillsammans och så. Vi delar tillochmed musmatta. Han är vänsterhänt, jag högerhänt. Helt perfekt! Nästan som att vi är gjorda för varandra. Eller iallafall för att spela WoW tillsammans!
Men nu har vi spelat nog för ikväll, ögonen svider och jag tror nästan att jag är en Night Elf på riktigt.

Sommar, vuxendricka och sjukt bra sällskap!

Titta vilka härliga bilder jag hittade på mig och Super_skidoo_skoter_Jojjiz_90!


Peace & Love, 2008


Fest i tält på Jojjzanz gård, hösten 2009.
(Om någon undrar över min mycket skickliga Kissie-retuschering på min barm
kan jag berätta att jag tillskillnad från Kissie inte tycker om att visa hela behaget.)

Slösöndag

Jag har idag upplevt den kanske mest icket-produktiva dagen i mannaminne.

Idag har jag:
  • Vaknat
  • Ätit frukost
  • Spelat WoW
  • Ätit middag
  • Spelat WoW
En riktigt jävla slösöndag. Eller just det! Jag bakade scones till mig och min plutt imorse. Kokade té och så. Sedan är det faktiskt jag som stått för middagen idag också. Middagen i form av grönsakspaj med valnötter. Bortsett från kanske en sammanlagd timmes arbete i köket har alltså ingenting nytta gjorts idag...


Skyller ALLTING på WoW.

Fabulöst

Jag har en ytterst fabulös dag idag. Spelar WoW. Snusar. Surar. Typ de tre S:en.
Är inte på topp idag. Hoppas dock på en gladare jag framåt kvällen. Får se hur det går.

Vad gör ni idag?David

Just det. Spelningen i torsdags var mycket fin. Mysig.

Har verkligen inte mycket att säga. Spelningen var bra. Helt enkelt.

Fast jag hade velat höra den här. Trots att den är uttjatad.

Stora planer

Kom just på att jag inte uppdaterat er om gårdagen än. MEN den uppdateringen får vänta till senare, för nu ska det förtäras sötsaker och diverse bågar med ostkrydda på. Kommer alltså att vara helt upptagen för resten av kvällen.

Vad är det med mig?

Jaja, och nu började jag helt plötsligt lira WoW...

Bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs

Håhåjaja. Jag är så fruktansvärt rolig ibland:

"15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett bajsparadis med bajshörningar och bajsstånd där man kan köpa jättegoda och svalkande bajsar..."

Vart får jag allt ifrån? Det är det bästa svaret jag någonsin gett på en fråga. Svalkande bajsar. Mmmmh!

Jag kan stolt erkänna att jag älskar kiss- och bajshumor. Den ädlaste humorkonsten av dem alla. Kommer aldrig att växa ifrån den! Aldrig!- Ja, jag är tjugoett år gammal. Varför frågar du?

The Radio Dept.

Ah, just det för fan - vi ska ju se The Radio Dept. imorgon!

(Bara en liten notis)


Middagen middagen middagen

Vaknade två minuter över tolv idag. Det är ju skam! Sedan när har jag behövt sova så länge förut? Måste göra någonting åt den här tröttheten. Jag avskyr att sova bort halva dagen.

Onsdag idag, ca tretton plusgrader utomhus, planer på en väldigt produktiv dag (försent, eller? Klockan är redan över fyra), nachotallrik till middag. Middagen är det enda jag kan tänka på just nu. Åh, det kommer att bli så gott. Så fruktansvärt gott. Trots att jag för tillfället inte alls är hungrig suger liksom magen ihop sig av hungerkramper när jag tänker på nachochips, varm quornfärs kryddad med tacokrydda, gräddfil, smältost, tacosås. Ååååh! Mmmh! Feed me!

Hursomhelst, nu ska jag göra någonting åt de resterande timmarna av den här dagen. Börjar med en kopp kaffe.

Zombie-dag

Känner mig helt utpumpad på energi idag. Lång dag, minst sagt. Klev upp ur sängen vid åtta imorse, efter bara fem och en halv timmars sömn. Efter det har jag liksom aldrig riktigt vaknat.

Var som sagt på ettårs-kalas idag. Väldigt trevligt! God fika och sött litet flickebarn. Av oss fick hon en stickad kofta och en prickig t-shirt i present. Hon ba "Åh, det är precis vad jag önskat mig! H&M rocks!". Typ så sa hon. Lovar.

Nej, men i överlag har det varit en superdag! Om man bortser från det faktum att jag känt mig som en zombie hela dagen. Men solen har varit framme och allting börjar bli så grönt och fint utomhus. Snart är det verkligen sommar på riktigt. Sjukt vad fort tiden går. Och i slutet av maj är det prick ett år sedan jag och min karl träffades för första gången. Det måste ju faktiskt firas.

I eftermiddag har jag sovit middag, för en gångs skull. Hatar att sova middag i vanliga fall, men den här gången var det liksom tvunget, annars - "döda eller låta dödas". Om jag inte lagt mig för att vila hade jag varit på sjukligt dåligt humör och kanske dödat min karl lite grann, i annat fall hade han nog blivit så trött på mig och mitt dåliga humör att han dödat mig istället.


NU, mina vänner är det dags för ytterligare några avsnitt Battlestar Galactica! Känns som att jag nämner den serien i vart och vartannat inlägg. Men den är så sjukt bra! Ni måstemåstemåste se!


Bies pies
.

Kalasminnen

Nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon för att åka till Vimmerby och gå på kalas. Längesedan man var på ett riktigt födelsedagskalas förresten. Jag kommer ihåg ett kalas jag hade. Det var när jag fyllde nio år. Det blev ingen höjdare direkt. Killarna i klassen var som galna, kastade hamburgerbröd omkring sig (pappa var så snäll och grillade hamburgare i vår trädgård till alla som ville ha), smällde ballongerna och hoppade nästan sönder vår soffa. Pappa sa senare att det var sista gången någonsin han skulle anordna ett kalas. Så blev det också. För min del i alla fall. Nu har han två nya små knytten som säkert någongång kommer vilja ha ett eget födelsedagskalas. Då måste han nog vara så illa tvungen att ställa upp på sönernas krav.

Allra sista gången jag hade ett kalas var hos mamma (eller då började man ju faktiskt kalla det för "party", kalas var ju töntigt) när jag fyllde elva. Killarna i klassen var lika hemska den här gången. De tog fram mammas inte-röra-porslin och shottade läsk, spillde ner hela köket, hoppade ut och in genom fönstrerna. Jag var så besviken! Mamma hade gått över till grannen för att låta oss vara ifred och jag ville så gärna klara av att ha ett party på egen hand, men det gick ju inte. Efter det bestämde jag mig för att aldrig någonsin bjuda hela klassen igen, utan hädanefter blev det bara tjejkvällar med tacos och film.På tal om ingenting så köpte jag assura godisar idag. Min tunga är nu helt sårig och sträv.


Och nu ska jag sova! Nattinatti.

Kvällens tidsfördriv

Är du..
Intressant? Jag vet inte. Är jag?
Smart? Jag är inte helt bakom flötet i alla fall. Eller född i farstun. Fast riktigt alla flingor har jag nog inte i paketet...
Barnslig? Beror helt på vem jag umgås med.
Liten? Enligt min karl är jag typ den minsta person som någonsin vandrat på denna jord. Inte enligt mig. 172 cm är inte jättelitet.
Lätt? Jag vill gärna tro att jag är lättare än vad jag är när jag slänger mig upp på karlns rygg. Stackarn.
Rolig? Åh, jag tycker att jag är skitkul! Fast jag är nog allra roligast när jag umgås med min vän Jojjiz_skidoo_girl_90, vi tar fram våra humoristiska sidor ur varandra när vi umgås och blir helt tokiga.
Hälsosam? Om jag vill. Säger jag nu, sitter här med en cola och snus, samtidigt som jag verkligen VILL vara hälsosam. :''(
Attraktiv? Vissa tycker det, andra inte. Jag vet faktiskt inte. Ingen Megan Fox direkt. Fast jag skulle mycket hellre vilja se ut som Scarlett Johanson. Min drömkvinna. Megan Fox är jävligt tråkig. Scarlett är exotisk i mina ögon.
Lättuttråkad? Ja. Kan knappt sitta still när jag tittar på film. Kanske mer rastlös än uttråkad?
Besatt? Jag blir väldigt lätt besatt av olika ting. Serier, en viss sorts godis, låtar, filmer, böcker. Spel.
Pålitlig? Jag kan hålla tyst.

Har du..
För många vänner? Verkligen inte. Snarare för få. Men jag gillar de få jag har. Hellre få väldigt bra, än många halvbra.
Förföljelsemani? Haha...ja.
Färgat håret? Har slutat med det nu, men i tonåren färgade jag håret lika ofta som jag bytte kärleksobjekt.
Brutit några ben? Aldrig. Jag tackar all den mjölk jag druckit i mitt liv.
Egen dator? Yesbox.
Komplex? Sjukligt många. Men inga jag nämner.
Kysst någon? "Näe, fy, vad äckligt med pussar" skulle min lilla kusin svarat. Jag svarar "Jamen givet! Göttans"!
Haft sex? Men ja.
Tagit nakenbilder? Ja, alltså... Ett svagt ja räcker förresten gott och väl på den här frågan. NÄSTA!
Sagt "Jag älskar dig" till någon idag? Varje dag.
Varit kär? Många gånger. Fast den här gången är jag verkligen cpdunderkär.
Blivit kär i någon på nätet? Haha, ja. Min och min karls förhållande började på Facebook, skulle man kunna säga. Ibland är internet en fin vän. En slags wingman.
Dumpat någon? Det har jag. Jobbig sak att göra, men ibland måste man. Livet går vidare ändå. Det jobbigaste är ju att känna att man lämnar kvar någon i skiten.

Vem..
Saknar du? Familjen, vänner, katterna, min lilla hund som gick bort tidigare i vinter.
Kramade du senast? Karln.
Kysste du senast? Karln.
Skrev du till sist? kommenterade systers profilbild på Fäjsbok.
Vill du bli galet full med? Super_Jojjiz_skidoo_girl! Det var så längesedan!
Fick du sms från senast? Mitt ex skrev någonting om bajs till mig i fyllan. Han hade dock svårt att komma ihåg vad han riktigt menade. Kanske lika bra!
Ringde dig senast? Jojjiz!
Ska du gifta dig med? Ja, vem fan tror du jävla pucko?! Jojjiz såklart!
Får dig att skratta? Karln, Jojjiz, familjen, övriga vänner. Alla jag tycker om brukar få mig på bra humör.

Paket

Nu har vi slagit in paket till den sötaste lilla ett-åringen som ska firas imorgon.Nacksmärtor och skitväder

Vaknar med nack- och ryggont varje morgon. Det är de där jäkla kuddarnas fel. Jag sover liksom på ett torn av kuddar. Nacken i nittio grader. Ajaj.

Jag hade hoppats på sol idag. Tydligen var det alldeles för mycket att hoppas på. Himlen utanför är helt grå. Precis som den varit den senaste veckan. Tionde maj, och ingen sol. Inget försommarväder så långt ögat når. Bara regn eller kall blåst. Ofta kombinerat.

Såhär sover jag.

Söndagar

Vilken slapp dag det här har varit. Insåg precis att klockan hunnit bli närmare fem. Min karl har jobbat sedan tidigt imorse, gjort en jäkla massa nytta, och jag har suttit i soffan och käkat müsli i fem timmar. Typ.
Nu har han kommit hem och vi ska gå till affären och handla. Tomatsoppa står på dagens meny.

Adios amigos!MiloshIndiska

Blir lite tokig, Indiska har så himla fina grejer.Ba lite funderingar

Dagens statusuppdateringar på Facebook ser alla likadana ut - "TAGGA FEEEEEEZT", "FÄZT IKVÄLL, SKÅÅÅL", "SUUUUPAAA IKVÄÄÄÄLL". Hur i hela fridens namn orkar ni? Gårdagens statusuppdateringar var exakt likadana som dagens! Kan inte någon bara berätta för mig hur man orkar toksupa två kvällar i rad? Eller hur man överhuvudtaget lyckas fräscha till sig efter gårdagens bravader, hur man lyckas så bra att man känner att "Nä, fan. Snygg ikväll igen, nu kör vi!"? Jag kräver svar!

Själv är jag kanske den tråkigaste tjuoettåringen som lever och frodas just nu på denna planet, för jag festar i princip aldrig. Jag orkar inte, det tar så mycket på krafterna. Hellre en lung kväll i soffan, som sagt. Kanske lite tända ljus, en stor fet skål med ostbågar, en bra film (eller dålig, det spelar faktiskt ingen roll) och någon sexig, oljig karl som masserar ens fötter. (...?)

Men kom igen, tell me tell me tell me, är det bara jag som föredrar en hemmakväll framför svettluktande, alkoholögda och odrägliga människor på ett stort och kladdigt dansgolv?

Låt of the day

Den här låten ska gå på repeat hemma hos mig hela dagen. Hålla det goda
humöret uppe.


Underklädesbekymmer

Kul, upptäckte precis att jag inte har några rena underkläder kvar överhuvudtaget. Vad ska jag nu ta mig till? Vi har glömt att boka tvättstuga, så den lär ju vara fullbokad hela helgen. Jag kan inte gå runt i samma trosor hela helgen, hallå? Fast... Det går ju i och för sig alltid att vända på dem, men....nää, så kan man ju inte göra. Eller?

Nej, men allvarligt. What to do? Tvätta upp några med vanlig handtvål? Förstöra PH-värdet "där nere" totalt?

Äh, fan, jag hittar på någonting. Jag är ju kreativ. Det ska nog gå bra. Baaah. Nu ska jag i alla fall snabbduscha och sedan lägga mig. Ehm...lägga mig...naken... Fan alltså. Gillar inte riktigt tanken på att gå runt utan trosor. Det känns så...weird. Jag är faktiskt ingen Paris Hilton. Inte på långa vägar.


Men nu får det vara slutgrubblat för ikväll. Naken eller ej, sova ska jag i alla fall! SÅ! En god natts sömn önskar jag Eder.


Piiiss aut.

So fuck you


Morgonlista

1. Ta fram närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- Migrationen är antalet in- och utflyttade och eftersom invandringen år 2005 var betydligt större än utvandringen ökade Sveriges befolkning ännu lite mer.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid?
Skrivbordslaman från IKEA. Dammig som fan var den.

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Vet inte, längesedan jag tittade på TV. Men vi såg Battlestar Galactica igår, räknas väl lite? Vi var ju tvugna att använda TV:n för att kunna se någonting.

4. Utan att titta, gissa vad klockan är:
10.32 (den är 10.17).

5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Bara en massa grymtanden.

6. När var du senast utomhus, och vad gjorde du då?
Igår eftermiddag, vi gick och handlade.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här listan?
Kudden, jag sov mer eller mindre.

8. Vad har du på dig?
Svarta jeans, flätat bälte, röd- och vitrandig t-shirt.

9. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Ja, en massa saker. Först om en av mina småbröder som, i drömmen då, alltid hade en massa bollar i sin ryggsäck. Typ innebandybollar, tennisboller, studsbollar etc. Sedan hade jag en dröm om ett ex som skulle äta på Max. Skittråkig dröm. Han beställde mat, han åt maten - drömmen var slut.

10. När skrattade du senast?
Igår till Battlestar tror jag. Eller möjligtvis senare också. Ah, just det. Jag hånskrattade åt min karls dåliga dammsugning nu på morgonen... Får man göra så? Alltså, hånskratta? Dammsuga dåligt tycker då inte jag att man får göra!

11. Vad finns på väggarna i rummet du befinner dig i just nu?
Tapeter, blommiga. Halsband på krokar. Favoritramen. Helkroppsspegel.

12. Har du sett någonting konstigt på sistone?
Alltså, såg mig själv i spegeln imorse. Inte nådigt alltså!

13. Vad tycker du om den här listan?
Jag gillar listor.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Shutter Island. Nej, The Road. Paranormal Activity. Någon av dem, kommer inte ihåg ordningen.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett bajsparadis med bajshörningar och bajsstånd där man kan köpa jättegoda och svalkande bajsar... JAG VET INTE, JAG HATAR "OM DU BLEV RIK..."-FRÅGOR! JAG KOMMER ALDRIG ATT BLI RIK, OKEJ?!

16. Berätta någonting om dig själv som folk inte känner till:
Jag är skitbra på att städa.

17. Tycker du om att dansa?
Ja, jag älskar att dansa!

18. Vad skulle dina barn heta (pojke resp. flicka)?

Hemliiiiis!

Kvällens lilla roliga


Fläta

Såhär glad är jag idag, för jag lyckades att göra en någorlunda okej fläta runt mitt lilla huvud.


It's Working


MGMT.

Böööh

Att det ska vara så svårt att vakna och kliva upp ur sängen på morgonen. Förstår inte mitt problem. Jag har alltid varit en morgonpigg människa, men efter att jag flyttat hemifrån har jag blivit så jävla morgontrött. Fast det är ju klart, jag gör ju ingenting om dagarna, förutom att plugga. Sitter inomhus, för det mesta och stirrar in i en datorskärm. Åh, mitt liv är misäääär!

Nej, nu är det faktiskt dags att hoppa i duschen, och sedan styra upp ryssögonbrynen. De blir så spretiga när man sover. Sedan ska jag ta mig en snus och sätta mig på balkongen och plugga i solen.


(Om jag känner mig själv kommer jag inte att ta mig någonstans, jag kommer att sitta kvar här vi dköksbordet och börja ruttnaaaa. För jag är så jävla laaaaat!)

Ryssen


Jag färgade ögonbrynen idag. Kolla ryssultatet!
Hehehehe, ryssultatet. Meheheeee. Heheheheee.

(Snyggt hårspret förresten.)

En listig lista

1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, oftast inte. Men det spelar ingen roll, det är ändå ingen som ringer till mig på natten.

2. Vem såg dig senast naken?
Måste ha varit Herr Duschdraperi.

3. Hur såg du ut på högstadiet?
På en massa olika sätt. I sjunde klass var jag nog lite fjortis - fula kläder, mycket smink, försökte att passa in. Kände mig aldrig riktigt fin dock. Efter halva sjuan klippte jag håret, färgade det mörkare och började använda kavaj, Converse, svarta byxor, randiga tröjor. I åttonde klass hade jag fortfarande samma stil, men med skillnaden att jag hade svart hår. I nian färgade jag håret ca hundra gånger, ofta rött. Använde baggy-jeans, Vans och tighta t-shirts med olika tryck.

4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Shit, då är jag gammal. Tänkte väl åldras med värdighet. Så, jag hoppas på en snygg 41årig version av mig själv.

5. Hur var du på dagis?
Ganska blyg tror jag, kände mig ofta lite utanför. Lekte helst med de yngre barnen.

6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag vill tro att jag är rolig att arbeta med, men jag säger nog inte så mycket egentligen. Förmodligen ganska tråkig. Men jag tar alltid mina arbetsuppgifter på stort allvar. Är rädd för att göra fel.

7. Har du celluliter?
Ja, vad tror du? Klart att jag har. Är avis på alla tjejer som bestämt nekar till att dem har cellisar. Har svårt att tro dessa, faktiskt.

8. Biter du på naglarna?
Om jag har långa naglar kan jag ibland inte låta bli att bita. Men nej, oftast inte.

9. Har du något handikapp?
Lite dålig hörsel har jag nog. Men ingenting synbart.

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Faktiskt. Skulle brösten vara stora skulle det inte göra så mycket att dem hängde, det hör ju liksom till. Men mina är små. Jag är rädd att få sådana platta bröst, som liksom hänger nedåt magen, tätt inpå kroppen. Så som gamla magra damer har.

11. Tror du gud är en man eller kvinna?

Jag tror nog mer på satan är på Gud, och helt ärligt skiter jag i vilket kön denna har.

12. Svär du?
Alltid. Jag svär när jag är glad. Jag svär när jag är arg.

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Jag är trevlig. Jag skulle aldrig kunna snäsa åt någon jag inte känner (mot förmodan att denna skulle snäsa mot mig, då skulle jag nog kunna säga ifrån).

14. Hur homo är du på en skala 1-10?
Jag är så homo att jag tycker att tjejer är snygga. Men jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att ha en kärleksrelation eller en sexuell relation med en av samma kön.

15. Tror du på utomjordingar?
Ja. Och på inomjordingar. Och på jordingar.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
Svårt. Ingen aning. Bara tanken på att jag skulle vara tvungen att äta pizza för resten av livet får mig att börja må illa.

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Kött. Eller pytt i panna. Det är så äckligt. Pannkaka är inte heller någon höjdare. Men det är klart, bjuds det så äter jag. Fast inte köttet då.

18. Har du  blivit arresterad?
Nejnej, jag är laglydigheten själv numera. Mina kompisar åkte fast för snatteri en gång, och då blev jag själv så rädd att jag slutade upp med allting sådant.

19. Ljuger du?
Om jag måste. Men det är ju bara små lögner. Typ "Vet du vart chipspåsen tagit vägen?", "Nej", så har man ätit upp den. ( :PPppPPpPPP )

20. Har du kysst en polis?
Nej, inte på hångelsättet. Min morfar var polis innan han gick i pension. Honom har jag väl pussat på kinden.

21. Är du rädd för securitasvakter?
Inte rädd, men jag har respekt för folk med uniformer. Haha.

22. Har du någonting att dölja?
Njanjenjaaa, vet inte? Vad skulle det vara? Har ju varit med om många pinsamheter osv, men jag brukar övervinna min ångest för saker jag gjort och istället berätta om mina missöden för mina nära, se det som en kul grej bara. Man måste kunna skratta åt dumma saker ibland, annars utvecklas man aldrig som människa.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Några nycklar och en nyckelring i form av en nalle som är en present från mamma då hon besökte Berlin.

24. Är du / har du varit gift?
Innan har jag väl aldrig egentligen velat gifta mig, men efter att jag träffade min nuvarande karl har jag ändrat mig. Honom vill jag gifta mig med. Skulle han fria skulle jag säga "JAMEN VAFAN TROOOOR DU?! JAAAA, KLART ATT JAG VILL GIFTA MIG MED DIG!!!".

25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Nej, jag skulle låta honom ligga och frysa röven av sig i en snödriva, eller varför inte ofrivilligt låta honom spendera natten hos någon tjusig och aspackad brud som inget hellre vill än att få hem honom... Gahwd, vilken urusel fråga!

26. Kan du laga cyklar?
Knappast. Pumpa däck är väl så långt jag kan komma på laga cykel-fronten.

27. Kan du fixa med bilar?
Bilar är det tråkigaste jag vet. Så, nej. Har inget intresse av att lära mig ens.

28. Brukar du köra om?
Nja, vet inte. Jag är lite farträdd. Tycker inte om när det går för snabbt. Har inte körkort, och tur är väl det.

29. Kan du baka bröd?
Med recept, javisst. Frågan är ju hur bra det sedan smakar. Lyckas på något sätt alltid klanta till det.

30. Vilken serie skulle du helst leva i?
Svårt. Jag vill säga Battlestar Galactica (eftersom det är bästa serien någonsin), men då betyder ju det att man hela tiden är på flykt från Cylonerna och att man inte längre har ett hem på en planet. Svårt. Måste passa.

Dumt av mig

Kolla på det här! På min haka! Ett stort köttigt sår. Jag får aldrig svarta pormaskar i ansiktet, eller någonannanstans heller för den delen. Men i förrgår, då tyckte jag mig se en liten svart jävel på hakan. "Åh, kul!" tänkte jag och började klämma. Det visade sig att det inte var någonting annat än en liten mascaraprick. Så jag klämde helt i onödan och det här är resultatet av det misslyckade försöket (det ser värre ut i verkligenheten vill jag lova, den här bilden är ganska mesig):


Aldrig mer att jag ska klämma vad jag tror är en svart pormask! Sedan måste jag ju också sluta önska att jag  hade sådana. Vafan, jag borde väl vara glad över att inte ha svarta prickar i ansiktet, right?

Lillebror berättar

Pratade just med lillebror i tjugo minuter över telefonen. Tjugo minuter är ett väldigt långt samtal ska jag säga er! För att vara med lillebror alltså. Oftast varar samtalet mellan tre och fem minuter, och slutar alltid med att han hastigt, utan förvarning, säger "Jaja, nu ska jag äta, hejdå". Men idag, idag verkar vara en annorlunda dag. Kanske till och med en mycket bra dag!

Vi hann prata om väldigt mycket, skvaller från byn bland annat. Han berättade att på Valborg blev det fight på Byakrogen mellan en 40årig dam och en 20årig kille. Damen började att käka på killens mat och killen blev irriterad och sa att han tyckte att hon skulle gå därifrån. Då blev damen arg och kallade honom för typ "jävla invandrare" (haha, det här tyckte jag var så kul. Killen är übersvensk. Svenska föräldrar. Svenneefter- och förnamn. Typiskt byafolk att kalla vem som helst som irriterar dem för "jävla invandrare"). Sedan hoppade hon på killen och rev honom lite överallt, killen visste inte vad han skulle göra så han kastade två pizzaslices i ansiktet på henne. Haha, bara typ "Här får du, din jäkel!".

Åh, jag hade velat vara där och se spektaklet! Det är vad jag kallar en riktigt festlig Valborg. Jag hade nöjt mig med den synen, sedan hade jag kunnat gå hem och sova gott.

Liten och stor

Den här videon får mig alltid på så bra humör. Så jävla söt!
Helst med den där ghetto-handen en bit in i videon.


Den här är faktiskt lite äcklig. Men kul.

Att få fingrarna ur

Fan, vilken seg dag jag har. Har inte gjort någon nytta överhuvudtaget. Varför är det så helvetes svårt att få fingrarna ur det berömda hålet?!

Helgen som gick

Paret har åkt hem till Norrland igen. Så tråkigt. Helgen har verkligen sprungit förbi i rusande takt. Vi hade en trevlig valborg med mat, öl och Lips. Vi gick ut också. Dansade hela natten lång. Väldigt kul!

Vi har spatserat runt lite på stan också, och självfallet legat hemma framför filmer och ätit godis. Men, helgen gick för fort. Den kom, och den gick.

Idag följde vi med paret till tåget. Panik utbröt. Tågtider och tågplats fanns inte med på tidtabellen. Vi sprang runt och runt och stressade ihjäl oss. Har aldrig varit så stressad. Jag brukar alltid vara ute i god tid, ifall sådant här skulle inträffa. Men vi hittade tåget tillslut. Nära ögat att det missades.

Vi.
Paret lillasysteråhenneskarl.
Typ balla gänget.

Så trist att vi bor hundratjugo mil ifrån varandra. Det ger oss inte direkt möjlighet att träffas ofta. Förhoppningsvis så träffas vi igen om ca en månad. Lillasyster bal och student närmar sig ju.

Hoppashoppashoppas.

RSS 2.0