Äh, vafan! En gammal goding!


Animal Five - Sharks

Favoritparet är på g!

Om två dagar kommer ett av mina favoritpar på besök till soliga Linköping, hela vägen från kalla Kiruna! Lill-Märta och Lill-Märtas fästman!


Våren 2010.

Sälek


Friday. Friday. Gettin' down on Friday.

Gudars, vaknade lite innan halv åtta imorse, utan hjälp av det jobbiga mobilalarmet. Tycker att det är trevligt att vakna upp till en svag morgonsol, trött fågelkvitter och en heldäckad karl. Dock går Iris bananas på morgonen. Springer runt som en galning i lägenheten och glider på köksmattan. Man hittar alltid köksmattan i en hög, upptryckt mot väggen, efter hennes vansinnesfärder.

Runt tolv ska jag och Martin ner på stan för att luncha på Wayne's, bästa fiket i stan. Sedan blir det en slösarrunda i butikerna. Äggkoppar ska vi ha, det har jag bestämt. Blir alltid lika irriterad över att vara tvungen att hålla ägget i handen för att kunna äta, få salt överallt och en gula som rinner ner på golvet, när jag väl tagit mig tid att koka ägg.

Förresten, Monki har öppnat webshop! Kanske har den varit öppen ett tag, men för mig blev det en glad överraskning igår då jag upptäckte det. Linköpings Monki är inte det bästa och det händer ofta att de inte har det plagget jag spanat in på hemsidan i själva butiken, så nu jäklar ska jag inte klaga mer.


Åhléns, 39:-/4-pack.

KantarellFick igår en påse kantareller och trattkantareller av kollegan Mia. Supersnällt. Och supergott! Hälften frystes in, och hälften förtärdes på macka samma kväll.

Beställning

Har beställt superfina glasunderlägg från Broarne idag.Sedan har jag även jobbat idag och handlat idag och promenerat hem i den blåsigaste blåsten idag. Men det är ju inte så intressant, inte jättekul för er att veta. Huvudsaken är ju att jag köpt världens tuffaste glasunderlägg!

Problem?


http://trollfacecomic.com/

Iris och mamma Märta

Ledig dag i Norrköping med IKEA-vännerIris


Lilla bollen. <3

Trerätters i Lisas nya bo 9/5

Ane, Ane, Ane.


Ane Brun - Do You Remember

Love...

...the kind that kills and scars
and make you kneel and crawl
to hell and back

The words that slit your throat
and make you think of love
as the new black
as what you lack


iamamiwhoami - o

RSS 2.0