Lättja och kärlek

Skulle egentligen ha gjort lite nytta idag, men har inte ens tagit mig ut för att slänga soporna. Så lätt hänt när man väl har en ledig dag. Har innan idag jobbat sex dagar i sträck, hela påsken, vilket känns i hela huvudet. Verkar vara ledig imorgon också, och då jävlar måste jag ta tag i vardagen. Tänkte handla idag, tvätta, hämta paket, baka bröd och städa. Men på arslet har jag suttit. Jag märker ju helt klart att jag tagit mig vatten över huvudet. Det är klart att inget blir gjort när man ställer sådana kvar på sig själv! Så imorgon blir jag stolt över mig själv ifall jag tar mig till Priso, och sedan hämtar ut paketet (Tradera-lampan har äntligen kommit efter påskhelgens alla röda dagar). Det räcker nog så.

Här, hörni, här har ni vår nya bäbis! Fortfarande namnlös. Vi kan inte komma överens om ett namn. Jag vill Ebbe, Martin vill Hilding. Två månader kvar och sedan har Iris en siames-myskompis. <3

 

Nu ska jag koka tomatsoppa. Fick ett gigantiskt påskägg av Martin i helgen, och även på jobbet har det varit fri tillgång till godis i alla smaker och former. Påsken är livsfarlig. Den här veckan ska gå i soppans och den fräscha matens namn. Adjö!

 

 


Feedback
Postat av: mams

Jag tycker Sven :)

2012-04-11 @ 11:31:20
Postat av: mr.awesome

jag tycker Anusfreezer!!

2012-04-12 @ 20:58:01
Postat av: Söderbergskan

Hibbe? Som sambos får man lära sig att kompromissa. ;)

2012-04-13 @ 21:39:35
URL: http://soderbergskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0